5 Mart 2010 Cuma

100.yıl etkinlikleri kapsamında St.Gotthard Tüneli Şantiyesi için Yarışma...

Hepinizin bildiği gibi Sika bu sene kuruluşunun 100.yılını kutluyor. Bu bağlamda şirketimizin merkez yönetimi bu kutlamalar kapsamında düzenlediği bir organizasyon vasıtasıyla
(Join the Sika Experience) kapılarını - özellikle heyecan verici inşaat ve araştırma projelerinde yer alabilmeleri adına - tüm dünyadaki gençlere açmayı kararlaştırmıştır. Söz konusu projeler içerisinde Sika'nın da çözüm ortağı olduğu, Kuzey ve Güney Avrupa’yı hızlı trenlerin kullanılacağı bir demiryoluyla birbirine bağlayacak olan, 57 km. uzunluğu ile dünya rekoruna sahip, Alp Dağlarını baştanbaşa geçen yeni bir tünelin şantiyesi de bulunmaktadır. Bu ve benzeri projeler ile ilgili detaylar kuruluş yıldönümü dolayısıyla özel olarak hazırlanmış web sitesinden incelenebilir. www.sika.com/experience

Aday olarak başvurabilecek olan İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, Kimya veya ilgili bölümlerdeki öğrenciler, başvurularını online olarak bu siteden ( www.sika.com/experience) yapabilecekler. Adaylardan seçim aşamasında, örnek olarak : sürdürülebilir kalkınma konusunda fikir geliştirme veya araçların CO2 emisyonlarının hesaplanması gibi temel teknik konularda 3 soruyu yanıtlamaları istenecektir.
Sika, yapılan başvurular arasından muhtelif projeleri ziyaret edecek olan en uygun adayları seçecektir. Seyahat farklı branşlardaki kişileri barındıracak olan küçük grupların oluşturulması şeklinde organize edilecektir. Katılımcılar tecrübeli proje müdürlerinin liderliğinde, teknik üretim aşamalarında ve inşaat alanındaki çözümler üzerinde çalışıp, Sika ile ilgili olan deneyimlerini de raporlayarak iki haftalık bir zaman geçireceklerdir. Seçilen adayların konaklama, yemek ve seyahat giderleri Sika tarafından üstlenilecektir.

Başvurular için son tarih 21 Mart 2010 olup, organizasyon 11-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Organizasyon ile ilgili Basın Bülteni hazırlanmış olup gerekli kurumlara gönderim yapılmaktadır. Yine tüm Türkiye'deki üniversiteler yarışma ile ilgili olarak bilgilendirilmektedir.

Sizlerden de bu projeye destek olmanızı, çevrenizde başvurabilecek uygun adaylar varsa kendilerini organizasyon ile ilgili bilgilendirmenizi rica ederim. Bir Türk gencinin bu organizasyona katılması hiç şüphe yok ki hepimizi mutlu edecektir.

Not: Benzeri projeler yıl boyu devam edecek olup, bir sonraki proje otomotiv sektörü ile alakalıdır. Sizlere bu konuda daha sonra bilgi verilecektir.


Saygılarımla,

Turgay ÖZKUN
Pazarlama&Teknik Servis Hizmetleri Müdürü
Marketing&Technical Service Manager
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sika Yapı Kimyasalları A.Ş.
İst.Deri Org.San.Böl.
2.Yol J-7 Parsel Aydınlı Orhanlı Mevkii
Tuzla-İstanbul/Turkey

Tel : +90 216 581 06 00 / ext (1681)
Fax : +90 216 394 07 73
Gsm : +90 532 272 51 42
E-mail: ozkun.turgay@tr.sika.com
www.sika.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder